ترسیم،آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور شامگاه شنبه ششم بهمن ماه در دیدار رئیس و معاونین مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با بیان اینکه از آغاز شکلگیری مجموعه در جریان برنامه های آن کم و بیش بوده ام، اظهارکرد: با شناختی که از مجموعه دارم و گزارشی که ارائه شد، خدمت بسیار شایسته ای نه تنها به ایران اسلامی بلکه به جهان اسلام داشته اید که جای تقدیر و تشکر دارد.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه افزود: این حرکت و ابتکار، کاری استراتژیک، مهم و اساسی بوده و گامی برای بازارداری علم در جهان اسلام است.
آیت الله اعرافی با اشاره به بخشی از ظرفیت های علمی و دانشی حوزه های علمیه و مراکز وابسته حوزوی در قم و سایر نقاط کشور، بیان داشت: در منظومه حوزه علمیه بیش از ۱۰۰ نشریه در ردههای مختلف علمی، ۳۰ انجمن علمی، بیش از ۶ هزار محقق و پژوهشگر به جز اساتید، فعالیت صدها مجموعه پژوهشی بزرگ و کوچک و همچنین دهها مجموعه فعال در حوزه فناوری که شاخص آنان مرکز تحقیقات کامپیوتری نور می باشد در قم مشغول به فعالیت علمی و دانشی می باشند.
مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: هم اکنون ۱۰۰ طرح تحولی که قریب به ۲۰ مورد آن در عرصه پژوهش می باشد در حوزه فعال است و طرح های متعدد علمی و دانشی در محورهای مختلف و در راستای اهداف (ISC) در حال اجرا می باشد، ولی آنچه باید بیشتر نسبت به آن اهتمام داشته باشیم، ارائه این فعالیت ها با ادبیاتی است که با دنیای امروز گره خورده والا حوزه های علمیه از نظر تولید علم و نظریات متعدد در علوم متنوع پیشران و پیشگام هستند و حوزه علمیه قم امروز سرآمد این فعالیت ها در طول هزار سال تاریخ فکری و نظریه پردازی حوزه های علمیه شیعی می باشد.
آیت الله اعرافی اظهار کرد: درخصوص تعامل با سایر مراکز و نهادهای علمی کشور اقداماتی صورت گرفته است اما جای کار بسیاری دارد و ما باید این ظرفیت را به خوبی برای جامعه علمی و نخبگانی ایران و جهان اسلام تببین و معرفی کنیم. البته حرکت های خوبی در جامعه المصطفی به عنوان امتداد بین المللی حوزه های علمیه صورت گرفته است ولی کافی نیست.
مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان بر تعامل بیشتر موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام و معاونت پژوهش حوزه های علمیه تاکید کرد.
اشتراکگذاری این:
- برای اشتراکگذاشتن فیسبوک خود کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود) فیسبوک
- اشتراک گذاشتن توسط اس ام اس (در پنجرۀ تازه باز میشود) X
- Click to share on Threads (در پنجرۀ تازه باز میشود) Threads
- برای اشتراکگذاری روی Telegram کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود) Telegram
- برای اشتراکگذاری روی WhatsApp کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود) WhatsApp
- برای به اشتراک گذاشتن روی لینکداین کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود) لینکداین
- Click to email a link to a friend (در پنجرۀ تازه باز میشود) رایانامه
- برای چاپ کردن کلیک کنید (در پنجرۀ تازه باز میشود) چاپ